Amylon BIO Ryžový puding 40 g

0.99

Nakupujte cez overený eshop.

Viac ako 4 milióny spokojných zákazníkov.

Rýchle dodanie tovaru.

Skladom viac ako 5000 produktov.

Katalógové číslo: gymbeam-49831 Kategórie: , ,

Popis

Produkt: Amylon BIO Ryžový puding 40 g

Zloženie

Príchuť s dyňou a príchuťou banánu: BIO rýžový škrob (95,6 %), BIO sušená dýně (3,6 %), přírodní aroma.

Príchuť malina: BIO rýžový škrob (89,7 %), BIO sušený malinový prášek (4,5 %), BIO sušená červená řepa, přírodní aroma.

Príchuť so škoricou a jablkom: BIO rýžový škrob, BIO jablko sušené (8 %), BIO skořice mletá (3 %)

Návod na prípravu

1. Z odmeraného 1/2 l mlieka odlejeme 350 ml do varnej nádoby.

2. Pridáme 1 lyžicu cukru (cca 20g) a zohrievame k varu.

3. Do zvyšku mlieka vsypeme obsah vrecka.

4. Dobre rozmiešanú zmes nalejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty.

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty (príchuť s dyňou a príchuťou banánu)v 100 g sypkej zmesiv 100 g hotového výrobku
Energetická hodnota1474 kJ / 347 kcal338 kJ / 80 kcal
Tuky0,1 g1,3 g
z toho nasýtené mastné kyseliny<0,5 g0,9 g
Sacharidy86 g14 g
z toho cukry1,6 g8 g
Bielkoviny0,7 g3 g
Soľ0 g0,09 g
Nutričné hodnoty (príchuť malina)v 100 g sypkej zmesiv 100 g hotového výrobku
Energetická hodnota1469 kJ / 346 kcal338 kJ / 80 kcal
Tuky0,2 g1,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny<0,5 g0,9 g
Sacharidy84 g14 g
z toho cukry1,8 g8 g
Bielkoviny1,3 g3 g
Soľ0 g0,09 g
Nutričné hodnoty (príchuť so škoricou a jablkom)v 100 g sypkej zmesiv 100 g hotového výrobku
Energetická hodnota1489 kJ / 351 kcal339 kJ / 80 kcal
Tuky<0,5 g1,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny<0,1 g0,9 g
Sacharidy85 g14 g
z toho cukry1,7 g8 g
Bielkoviny0,8 g3 g
Soľ0 g0,09 g

Upozornenie

Výrobok nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Chránte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.

Ďalšie informácie

Príchuť

, ,

Balenie (g)

Výrobca

Bez umelých sladidiel

Bez GMO

Bezlepkový

Bez laktózy

Vegánsky

Vegetariánsky

Zmes

Forma

Bez aspartamu

BIO

Prejsť na začiatok