DR. GOERG PREMIUM BIO Orieškový krém Coconut Chocolate

6.95

Nakupujte cez overený eshop.

Viac ako 4 milióny spokojných zákazníkov.

Rýchle dodanie tovaru.

Skladom viac ako 5000 produktov.

Katalógové číslo: gymbeam-46393 Kategórie: , ,

Popis

Produkt: DR. GOERG PREMIUM BIO Orieškový krém Coconut Chocolate

Premium BIO Orieškový krém Coconut Chocolate – je vytvorený z organických surovín a dosladený bio cukrom z kokosových kvetov

Premium BIO Orieškový krém Coconut Chocolate v sebe spojuje organické kokosové maslo, organické mandľové maslo a organickú tmavú čokoládu. Krém je dosladený len bio cukrom z kokosových kvetov, neobsahuje teda žiadny biely rafinovaný cukor. V zložení však nenájdete ani palmový olej, ani žiadne pridané látky. Vďaka obsiahnutým surovinám je orieškový krém vhodný aj pre vegánov.

V kuchyni má mnoho možností využitia. Môžete ho natierať na chleba, palacinky, zdobiť s ním dezerty, ale pravdepodobne sa neubránite ani tomu, že ho budete ujedať lyžičkou len tak samostatne.

Premium BIO Orieškový krém Coconut Chocolate a jeho výhody

  • skladá sa výhradne z bio surovín
  • je dosladený len organickým cukrom
  • neobsahuje rafinovaný cukor, palmový olej ani aditiva
  • je vhodný pre vegánov
  • dá sa pridať do jedla alebo jesť samostatne

Zloženie

Bio kokosové maslo (35 %), bio mandle (25 %), bio cukor z kokosových kvetov, bio sušený kokos (12 %), bio kakaový prášok (5 %), bio čokoláda (5 %) (bio kakaová hmota, bio trstinový cukor, bio kakaové maslo, bio vanilkový extrakt Bourbon).

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnotyv 100 g
Energetická hodnota2452 kJ / 592 kcal
Tuky45,9 g
z toho nasýtené31,6 g
Sacharidy27,1 g
z toho cukry23,4 g
Vláknina15,5 g
Bielkoviny9,9 g
Soľ0,1 g

Upozornenie

Skladujte uzavreté pri izbovej teplote a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Neotvorený krém môžete uchovávať až 14 mesiacov.
Alergény: mandle.

Ďalšie informácie

Balenie (g)

Výrobca

Bez umelých sladidiel

Bez GMO

Bezlepkový

Bez laktózy

Vegánsky

Vegetariánsky

Zmes

Forma

Bez aspartamu

BIO

Prejsť na začiatok