GymBeam Jablčná vláknina 250 g

Nakupujte cez overený eshop.

Viac ako 4 milióny spokojných zákazníkov.

Rýchle dodanie tovaru.

Skladom viac ako 5000 produktov.

Popis

Produkt: GymBeam Jablčná vláknina 250 g

Jablčná vláknina je výborný doplnok zdravého jedálnička, ktorý sa hodí pre každého milovníka zdravého životného štýlu

Jablčná vláknina je skvelým doplnkom zdravého jedálnička. Konkrétne ide o rozpustnú vlákninu z kvalitných jabĺk, a taktiež je radená medzi prebiotiká. Vďaka vysokému obsahu vlákniny ocenia tento produkt aj všetci tí, ktorí sa zaujímajú o zdravý životný štýl. Rozpustná vláknina na seba totiž viaže vodu, zväčšuje svoj objem a získava tak gélovú konzistenciu.

 

Keď potrebujeme zvýšiť príjem vlákniny v jedálničku, je pomerne jednoduché do neho jablčnú vlákninu zakomponovať. Dá sa vypiť len tak samotná zmiešaná z vodou, ale je možno príjemnejšie skryť ju nenápadne do jedla. Vďaka jej neutrálnej chuti ju môžeme pridať napríklad do kaše, smoothie či jogurtu s cereáliami alebo müsli. Jednou polievkovou lyžicou tak môžeme zvýšiť svoj príjem vlákniny o zhruba 6 g, čo je približne štvrtina denného odporúčaného príjmu vlákniny.

 

Jablčná vláknina a jej výhody

  • kvalitný produkt s vysokým obsahom vlákniny
  • má neutrálnu chuť
  • neobsahuje lepok ani laktózu
  • neobsahuje GMO
  • hodí sa aj ako súčasť jedálnička každého nadšenca zdravého životného štýlu
  • je vhodná pre vegetariánov aj vegánov

 

Zloženie

100 % jablčná vláknina.

 

Dávkovanie

Pridajte 1 polievkovú lyžicu do obľúbenej kaše, smoothie, jogurtu alebo konzumujte samostatne.

 

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty100 g
Energetická hodnota
1 214kJ/293 kcal
Tuky
3 g
   – z toho nasýtené mastné kyseliny1 g
Sacharidy35 g
   – z toho cukry28 g
Vláknina55 g
Bielkoviny4 g
Soľ0,00 g

 

Upozornenie

Uchovávajte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “GymBeam Jablčná vláknina 250 g”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Prejsť na začiatok