Popis
Produkt: GymBeam Taliansky toastový chlieb 350 g
Taliansky toastový chlieb je lahodné bezlepkové pečivo so semienkami, z ktorého si pripravíte chutný snack do školy, práce aj na výlet
Taliansky toastový chlieb je lahodné pečivo s mäkkou štruktúrou a jemne sladkou chuťou, z ktorého vykúzlite perfektný snack v priebehu niekoľkých minút. Vláčna a nadýchaná konzistencia sa postará o to, že ho budete chcieť mať na tanieri od rána do večera. Jeho základ tvorí kvások z ryžovej múky a vody, pričom výnimočný je aj svojim bezlepkovým zložením. Vďaka tomu si ho môžu dopriať aj ľudia, ktorí sa lepku vyhýbajú. Navyše, oceníte aj jeho dlhú trvanlivosť, ktorá vždy zaistí dokonalý zážitok zo stále nadýchaného pečiva.
Tento chutný toast obsahuje komplexné sacharidy, ktoré sú základom zdravého racionálneho jedálnička. Ďalej vyniká aj vysokým podielom vlákniny. Konkrétne ide najmä o psyllium, čo je forma rozpustnej vlákniny, ktorá patrí medzi prebiotiká. Tie slúžia ako potrava pre črevné baktérie. Zloženie sme obohatili aj o slnečnicové, ľanové a sezamové semená, vďaka čomu v toaste nájdete aj zdravé nenasýtené tuky. Naopak, má nízky podiel tých nasýtených, a tak je skvelým doplnkom vášho zdravého jedálnička.
S talianskym toastom si pripravíte ľahkú desiatu, snack a pokojne ním môžete doplniť aj hlavné jedlo. Dá sa z neho urobiť chutný sendvič, ktorý naplníte čímkoľvek, na čo máte práve chuť. Hodí sa servírovať ho klasicky so šunkou a syrom, ale skvelé sú aj rôzne nátierky, tofu alebo napríklad obľúbený hummus. Tiež je ako stvorený na opečenie v toustovači alebo na panvici, vďaka čomu získa nenahraditeľnú chrumkavú štruktúru a s nátierkou a zeleninou chutí o to lepšie. Taliansky toast si môžete vychutnať aj ako prílohu k chutnému zeleninovému šalátu.
Ak ste fanúšikmi sladkého, určite si pripravte americkú klasiku PB&Jelly, čiže toast s arašidovým maslom a džemom. Tiež stojí za to vyskúšať french toast, ktorý sa dá doplniť rôznymi sirupmi, sladkými omáčkami a čerstvým či lyofilizovaným ovocím.
Náš taliansky toast oceníte pri každodennej príprave desiaty do školy či práce a je na nezaplatenie napríklad aj vtedy, keď sa chystáte na výlet. Môžete si pripraviť sendvič na cestu a vychutnať si ho v aute či na treku s krásnym výhľadom na hory. Ide tak o perfektnú potravinu, ktorá je chutná, výživná, nadýchaná, dlho vydrží a oplatí sa mať ju vždy v zásobe.
Taliansky toastový chlieb a jeho výhody
- lahodné bezlepkové pečivo
- má mierne sladkú chuť
- je nadýchaný
- má jemnú a mäkkú štruktúru
- obsahuje slnečnicové, ľanové a sezamové semená
- má vysoký obsah vlákniny
- obsahuje komplexné sacharidy
- je obohatený o psyllium
- obsahuje zdravé tuky
- má dlhú trvanlivosť
- po otvorení zostane dlho vláčny a nadýchaný
- je skvelý na prípravu desiaty, snacku aj hlavného jedla
- chutí výborne s nátierkou, šunkou, syrom či humusom
- dá sa pripraviť aj ako sladký french toast alebo PB&Jelly sendvič
- hodí sa na desiatu do školy, do práce aj na cesty
Zloženie
Voda, kvások 20% (ryžová múka, voda), kukuričný škrob, ryžová múka (8%), psylliová vláknina, slnečnicový olej, pohánková múka (3%), ryžový sirup, slnečnicové semienka, sezamová semienka, hrachový proteín, ľanové semienka, zahusťovadlo (hydroxypropylmetyl celulóza), kuchynská soľ, citrusová vláknina, sušené droždie, pšenová múka (1%), jablčný extrakt, prírodná olivová aróma, olej z hroznových jadier, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselín).
Tabuľka nutričných hodnôt
Nutričné hodnoty | 100 g | *RI Per 100 g |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1002 kJ / 239 kcal | 12 % |
Tuky | 7,0 g | 10 % |
– z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,8 g | 4 % |
Sacharidy | 35 g | 13 % |
– z toho cukry | 2,8 g | 3 % |
Vláknina | 7,6 g | – |
Bielkoviny | 5,4 g | 11 % |
Soľ | 1,00 g | 17 % |
*Referenčná hodnota príjmu priemernej dospelej osoby (8400 kJ/ 2000 kcal).
Upozornenie:
Výrobok balený v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom mieste mimo slnečného žiarenia pri izbovej teplote.
Alergény: Alergény sú vyznačené v zložení tučne.
Môže obsahovať vajcia, sójové bôby, mlieko a horčicu.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.