Wolfberry Zahusťovadlo Agar 30 g

Nakupujte cez overený eshop.

Viac ako 4 milióny spokojných zákazníkov.

Rýchle dodanie tovaru.

Skladom viac ako 5000 produktov.

Katalógové číslo: gymbeam-37531 Kategória: , ,

Popis

Produkt: Wolfberry Zahusťovadlo Agar 30 g

Agar – zdravá a prírodná náhrada želatíny z červených morských rias s vyše 80 % obsahom vlákniny

Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny, ktorá je vhodná aj pre vegánov. Ide o prírodný polysacharid s vysokou želírovacou schopnosťou, ktorý sa získava z červených morských rias rodov Floridae a Gelidium. Neobsahuje žiaden pridaný cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu, a umožňuje vytvárať aj vysoké vrstvy želé, ktoré pri krájaní skvele držia tvar. V potravinárstve sa používa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Je výborný pre výrobu aspiku, mrazených dezertov, rôznych želé, pudingov, zmrzliny a iných dobrôt.

              

Agar a jeho výhody

  • zdravá a prírodná alternatíva želatíny
  • obsahuje vyše 80 % vlákniny
  • neobsahuje žiaden pridaný cukor
  • je priehľadný, bez chuti a zápachu
  • drží tvar aj za vyšších teplôt
  • slúži ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky
  • je vhodný aj pre vegánov 

                   

Zloženie

Agar agar (Gelidium 100%).

               

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty100 g
Energetická hodnota 720 kJ / 172 kcal
Tuky0,1 g
   z toho nasýtené tuky0 g
Sacharidy0,04 g
   z toho cukry0 g
Vláknina86 g
Bielkoviny0,1 g

                  

Upozornenie

Môže obsahovať stopy lepku. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Chráňte pred priamym slnečným svetlom a teplom.

Ďalšie informácie

Balenie (g)

Brutto váha

Výška

Dĺžka

Výrobca

Počet kusov v balení

Bez umelých sladidiel

Bez GMO

Šírka

Bezlepkový

Bez laktózy

Vegánsky

Vegetariánsky

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Wolfberry Zahusťovadlo Agar 30 g”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Prejsť na začiatok